poniedziałek, 28 kwietnia 2014

Pieczarki faszerowane mięsem mielonym



Idealny sposób na podanie mięsa. Wygląda ciekawie i smakuje pysznie.U mnie z czerwoną soczewicą i duszonym na maśle i czosnku jarmużem.
W wirtualnej kuchni z 
Shinju http://kuchenne-wedrowki.blogspot.com/


Pieczarki faszerowane mięsem mielonym
5 pieczarek
100g mięsa mielonego
Sól/pieprz/czosnek/papryka
1 łyżeczka oliwy
Pieczarki obrać i umyć. Nóżki zetrzeć na tarce i wymieszać z mięsem mielonym odpowiednio doprawionym. Mięso podzielić na 5 części i nadziać pieczarki. Posmarować oliwą.
Piec 30min w 170stopniach.
Pieczarkowy Tydzień 2014 Smaki dzieciństwa Lekka Wielkanoc

2 komentarze:

  1. Takie pieczarki, to ulubione danie mojego męża ;) Nie zapomnij dodać do akcji pieczarkowej :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Pieczarki z mięskiem to jest to co lubię ;)

    OdpowiedzUsuń

Bardzo mi miło, że zostawiasz komentarz

Cenneo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...